Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juni 2023 | 10:00

Henry Cavill tar farväl av "The Witcher" på bästa sätt - nya avsnitt ute nu!

Det här må vara hans sista säsong i rollen som Geralt, men det råder ingen tvekan om att Henry Cavill har satsat helhjärtat med att avsluta på topp.
Det är väl ingen som har missat att Henry Cavill gör sin sista säsong som Geralt i "The Witcher"? Hundratusentals fans har redan krävt via en namninsamling att skådespelaren ska få jobbet tillbaka.
 
Och något säger mig att den siffran kommer att öka till "miljontals" efter att man sett färdigt den tredje säsongen. För jag har nog aldrig sett honom så klippt och skuren för en roll som den prestation vi får se nu i hans avslutande säsong.
 
Jag har fått tjuvkika på den tredje säsongen av "The Witcher" inför premiären idag. Något jag haft förmånen att göra inför varje ny säsong.
 
Inför den första flög MovieZine ned till London för att träffa Cavill, seriens skapare samt skådespelerskorna Freya Allan (Ciri) och Anya Chalotra (Yennefer). Även om jag då inte var superförtjust i den säsong jag hade sett, så var de omöjligt att inte smittas av Cavills geniuna intresse och vördnad för rollen som Geralt. 
 
 
Inför den andra säsongen fick vi åter chansen att snacka med Cavill, om skadan som hindrade honom från att prestera på topp under inspelningarna. När det nu blivit dags för den tredje säsongen så verkar Netflix ha lagt locket på och endast bjudit in ett fåtal amerikanska medier för att täcka premiären.
 
En av de första internationella intervjuerna som släpps i samband med den nya säsongen är med citat kring hur mycket Liam Hemsworth tränar för att göra sig redo att ta över som Geralt i den fjärde säsongen. Det återstår bara att se hur många fans som är kvar när Hemsworth får kliva in i rollen. 
 
Men först har vi alltså fem helt nya avsnitt med Geralt, Ciri, Yennefer och Jaskier på nya äventyr, som släpps idag. Därefter får vi vänta några veckor på den andra halvan av den tredje säsongen, som släpps den 27 juli hos Netflix.
 
Och efter att själv enbart ha varit lite halvt investerad i "The Witcher"-världen, så är det nu i den tredje säsongen som jag personligen blivit allra mest underhållen.
 
Det råder ingen tvekan om att Cavill gjort allt för att avsluta på topp. 
 
 
Kommer du att fortsätta titta på "The Witcher" efter att Cavill lämnar serien? Kommentera gärna nedan!
| 29 juni 2023 10:00 |