Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 november 2017 | 23:30

Säsong 2 av "Big Little Lies" verkar vara på gång redan till våren 2018

HBO:s "Big Little Lies" med Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård blev en av årets mest lyckade miniserier - nu verkar det bli mer!
Miniserien "Big Little Lies" blev en av årets stora snackisar medan säsongen sändes, när Emmygalan kom och gick blev serien också en av galans största vinnare (grattis ännu en gång Alexander Skarsgård). Eftersom serien baserades på en bok, vars hela handling berättades under säsongens gång, var det aldrig tänkt att bli mer än en säsong av "Big Little Lies".
 
Men nu verkar en andra säsong ändå vara väldigt nära att officiellt bekräftas av HBO, enligt källor (från insidan av produktionen) ska TVLine idag ha fått veta att HBO siktar på att dra igång produktionen av en andra säsong - redan till våren 2018.
 
 
"Det handlar mest om logistiken kring allt. Men vi är optimitiska eftersom alla vill göra en fortsättning. Vi känner att det finns mer att berätta kring den här historien. Inget officiellt beslut har tagits än, men vi är hoppfulla. Där vi slutade, känner jag att möjligheten för en fortsättning lämnades öppen," ska seriens showrunner, David E. Kelley, ha sagt till TVLine vid en tidigare intervju.
 
Efter att den (från HBO) obekräftade nyheten publicerades tidigare under dagen idag, har dessutom Reese Witherspoon hoppat av ett annat projekt. Som tidsmässigt skulle ha krockat med en produktionsstart av "Big Little Lies" under våren 2018 - vilket tyder på att källorna verkar tala sanning.
 
Ett officiellt besked från HBO ligger förhoppningsvis nära i tid, men fram tills dess får vi fortsätta att leva på hoppet - som lyckligtvis nu växer sig allt starkare och starkare.
 

Läs också: Mästerliga "Big Little Lies" cementerar att Jean-Marc Vallée är en av vår tids bästa filmskapare

 
Är du sugen på en fortsättning av "Big Little Lies" - eller vore det kanske bäst att sluta på topp? Kommentera gärna nedan!
| 9 november 2017 23:30 |