Film

Skribent

MovieZine

30 oktober 2018 | 09:00

Så ser barnen i "Mrs. Doubtfire" ut idag

25 år efter den klassiska komedin möts Pierce Brosnan och barnskådespelarna på nytt.
"Välkommen Mrs. Doubtfire" är den klassiska komedin där Robin Williams klär ut sig till äldre nanny, för att få spendera mer tid med sina barn.

Filmen kom år 1993, och har du också sett den lite för många gånger genom åren, så minns du familjens tre ungar. Stackarna måste ha fått men för livet av alla bittra skilsmässobråk, och en far som går runt i klänning och låtsas vara en äldre dam.
 
 
25 år har passerat, och lagom till jubileet samlades skådespelarna Lisa Jakub, Matthew Lawrence och Mara Wilson på nytt. De fick sällskap av Pierce Brosnan, som spelade Sally Fields nya karl. Bilden kommer från Lisa Jakubs Instagram. Här finns också ett klipp från "Mrs. Doubtfire"-återföreningen:
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

And then there was this. #mrsdoubtfire #reunion #25yearslater

Ett inlägg delat av Lisa Jakub (@lisajakub108)

 
Så vad har de haft för sig genom åren?

Lisa Jakub syntes i "Independence Day" men slutade filma år 2000. Hon skrev senare en bok, kallad "You Look Like That Girl", om det där med att vara barnskådis.

Mara Wilson syntes i fler framgångsrika barnfilmer under 90-talet, som "Miraklet i New York" och "Matilda". Även hennes karriär dog ut efter det, men hon har gjort en del tv-roller på senare år och hörs bland annat i "BoJack Horseman". Även hon har släppt sina memoarer.

Matthew Lawrences karriär är fylld av familjefilmer och komedier du troligen inte hört talas om. De mest kända titlarna är "The Hot Chick" (2002) oc tv-serien "Melissa & Joey". Han har också startat band med sina bröder.
| 30 oktober 2018 09:00 |