Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

5 juli 2016 | 12:00

Om "Game of Thrones"-karaktärerna var med i "Star Wars"

Redo för nerdgasm? Den här fan-art-illustratören har målat Westeros främsta karaktärer som de skulle ha sett ut om de var med i "Star Wars". Missa inte "Tyrion Solo" och "Mother of Rancors", bland flera!
Vi som blir helt till oss över både ljussablar och drakar har haft en lycklig tid på senaste, med både nya "Game of Thrones"-avsnitt och "Force Awakens" inom loppet av ett halvår. Det bästa är att det inte ens är över än. I väntan på fler filmer och säsonger kan vi dock beundra denna fan art som på ett klockrent sätt korsar våra två största intressen under namnet "Game of Star Wars". Det är precis vad det låter som! 

Bilderna är funna på ScreenRant och all kredd för konsten går till den kanadensiska illustratören Andrew D. Tran. Vilken fan service!

A girl is a PadawanLady Arya Stark ville hellre lära sig lasersvärdsfäktning än att bli en proper liten dam. Kan nästa steg efter jedi-träningen vara att bli den nya Boba Fett, så att hon får åka runt och lönnmörda?

Mother of Rancors
Daenerys har redan en miljon titlar efter sitt namn, så varför inte lägga till det här bisarra Star Wars-epitetet också?

The Sith Lord of Light
Melisandre har fått en lika mystisk, om än mer hotfull, makeover i Galaxen Far, far away.

The Sith Slayer
Westeros egen King Slayer poserar som en sann jedi. Om det inte vore för Jaimes relativt goda moral kanske hans avhuggna hand hade lett konstnären att måla honom som Darth Vader?

Tyrion Solo
Tyrion Solo kör sitt eget race i "Thrones". Sätt på skrivaren för det här är en solklar plansch för alla "Star Wars"/"Thrones"-nördar!

Darth Maul Night King
Finns det någon mer givet än att kombinera dessa två hornprydda skurkar? Om The Night King inte var skräckinjagande nog efter "Hard Home"-avsnittets zombie-våg: föreställ er kungen med Darth Mauls krafter!

Vilken är din favorit-bild?
| 5 juli 2016 12:00 |