Serie

Skribent

MovieZine

21 december 2015 | 10:40

Så blir nya "Huset fullt"

Har ni saknat familjen Tanner? Netflix dammar av serien med nya avsnitt i februari 2016.
Få har nog missat att nittiotalsserierna Twin Peaks och Arkiv X ska återuppstå under 2016. Mulder, Scully och Agent Cooper kommer tillbaka, och många hoppas nu att de nya serierna kommer bli precis lika bra som de gamla.  

En samtida serie som kanske något färre har saknat är "Huset fullt". Kommer ni ihåg familjen Tanner? Alla som överhuvudtaget ägde en tv-apparat där i skarven mellan åttio- och nittiotalet hade nog svårt att missa dem. 

I 192 avsnitt kunde man följa den ensamstående pappan Danny, spelad av Bob Saget, som försökte uppfostra sina tre döttrar efter sin frus bortgång. Till sin hjälp hade han sin ”knasige” barndomskompis Danny och den rockstjärneaspirerande svågern Jesse. Nu kommer serien tillbaka i ny tappning. 

Konceptet är ganska exakt detsamma i "Fuller House", som uppföljaren heter. Den här gången är det den äldsta systern D.J. som har blivit änka. Återigen flyttar två bonusföräldrar in i huset, nu i form av mellansystern Stephanie och D.J.:s bästa kompis Kimmy. Förutom yngsta systern Michelle så kommer alla gamla Huset fullt-karaktärer att medverka i den nya serien. Michelles frånvaro kommer enligt Us Weekly att förklaras med att hon bor i New York och jobbar med att bygga upp ett modeimperium.

Mary-Kate och Ashley Olsen, som delade på rollen som Michelle, har  mer och mer övergivit sina skådespelarkarriärer för just mode så det är ju passande. Att döma av trailern kommer allt vara precis som man minns det. Samma stad, samma hus och samma catch phrases.


"Fuller House" har premiär 26 februari på Netflix.

Sara Abdi
| 21 december 2015 10:40 |