Film

Skribent

MovieZine

3 maj 2017 | 21:00

Rykte: Ska Josh Gad spela Pingvinen i "The Batman"?

En del misstänkt aktivitet på sociala medier kan peka mot det...
"The Batman" befinner sig för tillfället i något slags stadie av förvandling. Ben Affleck hoppade ju som bekant av som regissör och Matt Reeves tog över, och ända sedan dess har manuset genomgått en helomvandling där inte ens Joe Manganiello varit säker på sin medverkan som karaktären Deathstroke längre.
 
Utöver Deathstroke har inte mycket varit känt kring vilka skurkar som ska komma att befolka filmen, men nu har bevis uppmärksammats som kan peka mot att Josh Gad ska spela rollen som Pingvinen.
 
 
Bilden i sig kanske inte säger så mycket, men någon uppmärksam tjomme har också sett att de båda DC-cheferna Jon Berg och Geoff Johns börjat följa Gads konto i samma veva. Något som också skedde för både Joe Manganiello och Rick Famuyiwa (som tidigare var satt att regissera "The Flash") strax innan de båda officiellt klev in i DC-universumet.
 
Vi kanske griper efter halmstrån här, men det är oavsett vilket lite intressant att spekulera. Tycker du att Josh Gad passar som Pingvinen? Och skulle du vilja se honom i "The Batman"? Kommentera gärna nedan!
| 3 maj 2017 21:00 |