Spel

Skribent

Anders Eklöf

8 februari 2021 | 17:36

Rykte: Nytt "Halo"-spel kan vara under utveckling

Enligt information i en platsannons kan ett nytt spel i "Halo"-serien vara på gång.
I höstas skulle egentligen det efterlängtade spelet "Halo Infinite" ha släppts i samband med lanseringen av de nya konsolerna Xbox Series X och S.
 
 
Enligt en platsannons hos Microsoft är det spelet dock inte det enda som studion 343 Industries sysslar med just nu, då de söker efter en producent till "ett nytt spel i Halo-universumet". 
 
"343 Industries letar efter en producent som kan hjälpa till att utveckla ett nytt projekt i Halo-universum. Det här är din chans att arbeta med en av de mest spännande och kreativa varumärkena i branschen med ett av branschens mest begåvade team", står det i annonsen. 
 
Vad det kan handla om för spel är så klart oklart i dagsläget, men en vild gissning är att det handlar om någon form av spinoff som till exempel "Halo Wars 3" eller något liknande. 
 
 
För den som ännu inte har testat "Halo"-serien finns "Halo: The Master Chief Collection" till Xbox-konsolerna och PC, som dessutom ingår i prenumerationstjänsten Game Pass. Samlingen innehåller spelen "Halo: Combat Evolved", "Halo 2", "Halo 3", "Halo 3: ODST", "Halo Reach" och "Halo 4". 
 
Vad tror du om projektet? Ser du fram emot "Halo Infinite"?
| 8 februari 2021 17:36 |