RYKTE

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

11 februari 2020 | 12:00

Rykte: Mark Ruffalo kan få huvudrollen när "Parasit" blir serie

Fyrfaldigt Oscarsvinnande "Parasit" ska bli miniserie på sex avsnitt hos HBO.
Redan innan Bong Joon Hos historiska Oscarsvinst i helgen stod det klart att "Parasit" skulle få en amerikansk tv-serie.

Regissören själv är nära involverad i projektet, som han utvecklar tillsammans med Adam McKay ("Vice"). Planen är att utveckla handlingen i filmen med fler spår och historier, som inte fick plats på två timmar. Den kommande miniserien "Parasit" ska ses som en sex timmar lång film, enligt Bong själv.

Castingarbetet har börjat, och enligt rykten från Collider tittar man på Mark Ruffalo till en av huvudrollerna. Det har inte bekräftats av HBO.

Det är fortfarande tidigt i processen så alla såna här rykten får tas med en nypa salt. Det är inte klart vem Ruffalo skulle spela. Inte heller är det känt om miniserien ska följa handlingen i "Parasit" till punkt och pricka, eller om de sydkoreanska familjerna och miljöerna blir helt och hållet amerikanska.
 
 
Förhoppningsvis hittar Bong Joon Ho ett sätt att behålla originalfilmens koreanska touch, samtidigt som serien görs åtminstone delvis på engelska.
| 11 februari 2020 12:00 |