RYKTE

Skribent

Viktor Jerner

2 januari 2018 | 12:00

Läcka: LEGO-set kan bekräfta fanteori om "Avengers: Infinity War"

Marvel verkar försöka dölja det i marknadsföringen, men en LEGO-läcka tycks bekräfta att de mekaniska Iron Spider-armarna kommer göra entré i filmen.
Som jag tydliggjorde i min text om de bästa ögonblicken i den storslagna trailern till "Avengers: Infinity War" är nya Spider-Man (Tom Holland) en av de mest lockande aspekterna med den filmen för mig. Allra mest ser jag fram emot att få se mer av den nya metalliska dräkten (toppbilden) som vi fick ett smakprov på i slutet av "Spider-Man: Homecoming".
 
Vissa fans, inklusive undertecknad, har refererat till dräktuppgraderingen som "Iron Spider" trots att det egentligen inte har bekräftats. Visst, dräkten byggdes av Tony Stark i "Homecoming" precis som i serierna, men de mekaniska armarna som brukar känneteckna designen (bilden nedan) har vi inte sett till ännu. Sedan vi fick se baksidan av dräkten i trailermaterialet har det för mig också känts osannolikt att armarna skulle inkluderas, eftersom de helt enkelt inte tycks få plats.
 
 
Det utesluter dock inte att det är någon form av tillägg till dräkten som Peter Parker kanske får tillgång till senare i filmen, vilket en ny läcka av kommande LEGO-set verkar tyda på. Sajten ComicBookMovie har lagt vantarna på bilder som tydligt visar en Spider-Man-figur med den nya dräktdesignen, samt med någon form av ryggsäcksliknande maskineri med gyllene Iron Spider-armar. Kolla in nedan: 
 
 
Ibland tar sig LEGO friheter med att lägga till den här typen av element för att hotta upp sina produkter lite, så det här bör inte tas som en helgjuten bekräftelse, men oftast stämmer det överens med filmerna. Exempel på information från tidigare LEGO-läckor som visat sig stämma var designen på Steppenwolf i "Justice League" och Snoke i "The Last Jedi"
 
Personligen hoppas jag verkligen på att det här kommer inkluderas i filmen på ett eller annat sätt, för det finns ingen tvekan om att det är en av de coolaste versionerna av Spider-Man.
 

Vidare läsning: Fem ögonblick i "Avengers: Infinity War"-trailern som gav mig gåshud

| 2 januari 2018 12:00 |