Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 mars 2023 | 08:30

Ryan Reynolds tveksam till om ”Free Guy 2” verkligen behövs

Skådespelaren undrar: ”Måste allt ha en jävla uppföljare?”
Ska Ryan Reynolds sköna tv-spelskomedi ”Free Guy” få en uppföljare eller inte? Kort efter premiären sommaren 2021 kom de första ryktena om en tvåa. Men skådespelaren Ryan Reynolds bekräftar nu att det hela bara är diskussioner, enligt Variety.
 
Än så länge finns inga konkreta planer, och Reynolds låter minst sagt skeptisk till om det verkligen behövs mer:
 
- Det finns potential för en uppföljare till ”Free Guy”, vilket vore kul. Jag skulle älska det. Men man undrar också, måste allting vara en jävla uppföljare? Jag vet inte. Ibland är det okej att bara göra en grym film och det är allt.
 
- Man vill motstå frestelsen att säga: "En uppföljare validerar den första filmen". Nej, den första filmen validerar den första filmen, och det kan räcka så, sa skådisen under en komedifestival i London.
 
 
I actionkomedin "Free Guy" (2021) såg vi Ryan Reynolds i rollen som Guy, en sorglös bankman som trivs med sitt inrutade liv i våldsamma Free City. Guy är ovetandes om att han bara är en bakgrundskaraktär i ett tv-spel, men ett möte med en mystisk kvinna (Jodie Comer) blir en ögonöppnare. Filmen finns nu att streama på Disney+.
 
På tal om hans avsky mot uppföljare så ska Ryan Reynolds närmast ta sig an "Deadpool 3" ihop med Hugh Jackman som Wolverine.
| 6 mars 2023 08:30 |