Film

Skribent

Alexander Svensson

31 december 2023 | 17:00

Ryan Reynolds firar nyår med en ny bild från "Deadpool 3"

Även Hugh Jackman har delat en ny bild från inspelningen av nästa års enda Marvelfilm.
En av de mest emotsedda filmerna från 2024 är “Deadpool 3” med Ryan Reynolds och Hugh Jackman i huvudrollerna som Deadpool och Wolverine. Efter diverse strejkrelaterade fördröjningar så blir “Deadpool 3” dessutom Marvels enda film under 2024, vilket kanske skruvar upp peppen ett extra varv.
 
Ryan Reynolds är för tillfället är mitt uppe i produktionen av “Deadpool 3”. För att fira det gångna året och blicka fram mot det nya har han nu delat ett foto på sig själv från inspelningen där han är iförd Deadpools klassiska röda dräkt. Även regissören Shawn Levy får vara med. 
 
 
Även Hugh Jackman har varit bildmässigt aktiv på sista tiden, och visade under gårdagen upp en bild på sina storartade Wolverine-polisonger:
 
 
Bortsett från Reynolds och Jackman så har “Deadpool 3” även Emma Corrin (“The Crown”) och Matthew MacFadyen (“Succession”) i rollistan. Morena Baccarin och Brianna Hildebrand väntas också återvända till sina roller från de tidigare “Deadpool”-filmerna som Vanessa och Negasonic Teenage Warhead respektive. Dessutom ryktas det om cameos från alltifrån gamla X-Men skådisar till Taylor Swift (!?). Som regissör för kalaset hittar vi Shawn Levy, nyligen aktuell med Netflixserien “All the Light We Cannot See”.
 
"Deadpool 3" har premiär den 26 juli 2024.
 
Är du taggad på “Deadpool 3”?
| 31 december 2023 17:00 |