Film

Skribent

Jonatan Blomberg

8 december 2022 | 19:30

Jackie Chan bekräftar: "Rush Hour 4" är på gång

Den populära skådespelaren ska träffa regissören, som ännu är okänd, för att prata om manuset till den fjärde "Rush Hour"-filmen.
Deadline rapporterar att Jackie Chan under ett framträdande vid Red Sea Film Festival berättade för fansen att han för samtal med regissören för "Rush Hour 4". 
 
"Vi pratar om den fjärde delen just nu", berättade Chan. Som sedan sade att han skulle träffa filmens regissör senare samma kväll. Det är däremot oklart vem som kommer att regissera den fjärde filmen. Brett Ratner stod bakom kameran under de tre tidigare filmerna, men har sedan dess blivit anklagad för sexuella trakasserier av sju olika kvinnor - vilket fick Warner Bros. att klippa banden med regissören. 
 
Både Chan och Chris Tucker, som spelat de båda huvudrollerna Lee och Carter i de tidigare filmerna, har länge sagt att man velat återvända till rollerna om rätt manus skulle dyka upp. Men nu har det redan hunnit gå 15 år sedan den senaste filmen släpptes. 
 
Det återstår med andra ord att se om "Rush Hour 4" faktiskt blir av. Men med tanke på att det verkar finnas både ett manus att diskutera och en regissör knuten till projektet, så är vi närmare en möjlig fortsättning än vi har varit på väldigt länge.
 
Skulle du vilja se en "Rush Hour 4" med Chan och Tucker tillbaka i sina roller? Kommentera gärna nedan!
| 8 december 2022 19:30 |