Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 december 2018 | 22:30

Ruben Östlunds nya film utspelar sig i modevärlden

"The Square" följs upp av "The Triangle of Sadness" (och den här gången är det inget aprilskämt.)
MovieZines aprilskämt i år handlade om att Ruben Östlunds nästa film skulle heta "The Triangle", och bli andra delen i en geometrisk trilogi.

Antingen är vi kusligt vassa på att förutspå framtiden eller så har regissören snott vår idé. Idag berättar Cineuropa att Östlunds nästa faktiskt bär titeln - "The Triangle of Sadness".
 
(Glöm inte tacka oss i eftertexterna, Ruben!)

Denna gång går resan från konstvärlden till modevärlden. Inspelningen startar i vår, och precis som sist blir det en engelskspråkig film med en internationell rollista:

- Vi börjar bli klara med rollistan. Jag kan inte avslöja några namn än, men jag kan säga att det är fler amerikanska skådespelare än europeiska, säger Östlund.

"The Triangle of Sadness" utspelar sig i modevärlden och kretsar kring två modeller, en man och en kvinna. Regissören berättar att karaktärerna har nått en tidpunkt i sina karriärer då de behöver ifrågasätta sin framtid.

- Handlingen börjar på Milan Fashion Week och fortsätter på en lyxkryssare, med en inspelning antagligen på Medelhavet, innan slutet på en öde ö. Vi letar just nu efter miljöer i Karibien eller Thailand.

"The Triangle of Sadness" får gissningsvis sin premiär under år 2020.
| 17 december 2018 22:30 |