Film

Skribent

Alexander Kardelo

7 oktober 2012 | 22:30

Ruben Fleischer guidar till "Gangster Squad"

Tjuv och polis gör upp i 1940-talets Los Angeles. Häng med bakom kulisserna med regissörens egna kommentarer.

Olyckliga omständigheter har tvingat Ruben Fleischers "Gangster Squad" att flytta på biopremiären till januari nästa år. För att väntan ska bli lite mer uthärdlig bjuder regissören själv på en bunt med sköna bilder från inspelningen, tillsammans med egna kommentarer. Checka in nedan:

"Här är vår allra första inspelningsdag. Josh Brolin spelar John O'Mara, en snut med skinn på näsan som just ska in i maffiabossen Mickey Cohens högkvarter. Han blir fångad i en hiss med två skurkar, men lyckas slå sig ut."

"En polisjakt slutar med en krasch genom ett glasfönster och ner i studion, där Bettie Page (spelad av Nancy McCrumb) just fotograferas."

"I den här scenen presenterar sig Ryan Goslings karaktär, snuten Jerry Wooters, för Grace Faraday spelad av Emma Stone. De två har uppenbarligen en strålande kemi."

"Jag och Nick Nolte, som spelar polischefen Bill Parker. I manuset liknas han vid Richard Lejonhjärta. Bara Nolte klarar av en sådan sak."

"En av mina favoritplatser: Clifton's, en restaurang som finns på riktigt i Los Angeles sedan 30-talet. Som att skjutsas tillbaka i tiden."

"Det var svårt att återskapa dåtidens LA, med så många höghus som det finns idag. Vi var tvungna att söka oss mot utkanten av staden, till kvarter som Sylmar."

"En vändningspunkt för Goslings karaktär: En liten pojke dödad av Cohens assistent vid en skottlossning. Det är här han bestämmer sig för att komma ombord - som det står i manus: "den länge sovande snuten vaknar till liv."

"Hela gänget samlat: Brolin, Robert Patrick, Anthony Mackie, Michael Pena, Gosling och Giovanni Ribisi. Sex otroliga skådespelare, och några av de roligaste snubbarna någonsin."

"Gangster Squad" får biopremiär 11 januari 2013.

Källa: W Magazine
| 7 oktober 2012 22:30 |