Spel

Skribent

Anders Eklöf

22 mars 2023 | 18:00

Röstskådespelare om "Marvel's Spider-Man 2": "Släpps i september"

Röstskådespelaren bakom Venom har råkat försäga sig om när den efterlängtade uppföljaren släpps.
Insomniac Games och PlayStation Studios har tidigare bekräftat att "Marvel's Spider-Man 2" släpps någon gång under hösten 2023, även om vi bara fått se en enda trailer från spelet.
 
Nu har vi åtminstone fått en månad för lanseringen, troligtvis av misstag.
 
Det är skådespelaren Tony Todd ("Candyman", "Final Destination"), som spelar Venom i uppföljaren, som skrev i ett nu borttaget inlägg på Twitter att spelet verkar släppas i september.
 
Todd har sedan dess skrivit att han inte kommer skriva något mer om "Marvel's Spider-Man 2" och att det hela var en feberdröm tack vare jet lag, med en väldigt obehaglig bild.
 
- Vem vet, jag kanske inte ens spelar Venom, skriver han.
 
 
I den första och hittills enda trailern för "Marvel's Spider-Man 2" från 2021 får vi se Peter Parker och hans lärling Miles Morales kämpa mot skurkar, men inte minst just den klassiska ondingen Venom. 
 
"Marvel's Spider-Man" släpptes till Playstation 4 för cirka fyra år sedan (3 av 5 i betyg av MovieZine) och har sedan dess hunnits släppas i en snyggare version till Playstation 5 och PC. 2020 fick vi en uppföljare i form av "Marvel's Spider-Man: Miles Morales", där vi istället fick spela som en yngre och mer oerfaren Spindelmannen.
 
 
 
Förutom uppföljaren vet vi att Insomniac Games även arbetar på ett spel om Wolverine, som vi inte vet särskilt mycket om.
 
Det återstår att se om "Marvel's Spider-Man 2" faktiskt släpps i september, men vi lär troligtvis få veta mer om spelet under de kommande månaderna.
 
Vad tyckte du om det första spelet och uppföljaren om Miles Morales?
| 22 mars 2023 18:00 |