Spel

Skribent

Anders Eklöf

16 december 2022 | 10:00

Bekräftat: Venom dyker upp i "Marvel's Spider-Man 2" under hösten 2023

Insomniac Games har avslöjat att deras efterlängtade uppföljare där Venom dyker upp släpps någon gång under hösten 2023.
För ungefär ett år sedan fick vi veta att spelet "Marvel's Spider-Man 2" är under utveckling till Playstation 5 av Insomniac Games, men sedan dess har det varit väldigt tyst om nästa nätsvingande äventyr.
 
I en text på Playstation.Blog där de tittar framåt på nästa år nämns det dock att den efterlängtade uppföljaren är redo att släppas under hösten 2023.
 
- Vilket år det har varit för PlayStation Studios. Här på Insomniac Games har vi varit väldigt imponerade av våra kamraters arbete. Grattis till alla, till ett framgångsrikt 2022... och nu hoppas vi att nästa år blir lika spännande, då vi fortsätter att göra "Marvels Spider-Man 2" redo för att släppas nästa höst, skriver de.
 
 
 
I den enda trailern för "Marvel's Spider-Man 2" får vi se Peter Parker och Miles Morales kämpa mot skurkar, men inte minst att skurken Venom dyker upp (med röst av Tony Todd, känd från "Candyman"). Spoilervarning, men efter eftertexterna i det första spelet och "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" antyddes det att Harry Osborn är Venom.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"Marvel's Spider-Man" släpptes till Playstation 4 för cirka fyra år sedan (3 av 5 i betyg av MovieZine) och har sedan dess hunnits släppas i en snyggare version till Playstation 5 och PC. 2020 fick vi en uppföljare i form av "Marvel's Spider-Man: Miles Morales", där vi istället fick spela som en yngre och mer oerfaren Spindelmannen.
 
Insomniac Games har även avslöjat tidigare att de jobbar på ett spel om Wolverine, med okänt lanseringsdatum.
 
Vad tycker du om "Marvel's Spider-Man"-spelen?
| 16 december 2022 10:00 |