Spel

Skribent

Anders Eklöf

10 september 2021 | 11:00

Ett spel om Wolverine kommer till Playstation

Slipa klorna, kamma frisyren och kolla in trailern för "Marvel's Wolverine".
Marvel verkar inte vara tillfredställda med att bara vara kungar utav serietidnings- och filmvärlden, utan har på senare år börjat satsa rätt rejält även på spelbranschen. 
 
Med spel som "Marvel's Avengers" (som visserligen är ganska sågat), "Marvel's Spider-Man" (som får en uppföljare 2023) och det kommande "Guardians of the Galaxy" har de fullt upp framöver. 
 
Under gårdagens Playstation Showcase fick vi nämligen veta att Insomniac Games, som ligger bakom de senaste årens "Spider-Man"-spel, även jobbar på "Marvel's Wolverine"
 
 
Utvecklingen av spelet leds av Brian Horton (kreativ regissör) och Cameron Christian (spelregissör), som arbetade med "Marvel's Spider-Man: Miles Morales. 
 
- I linje med våra Spider-Man-spel är vårt mål här att inte bara respektera DNA: t för det som gör karaktären så populär, utan också leta efter möjligheter att få det att kännas fräscht och verkligen återspegla Insomniac-andan. Även om "Marvels Wolverine" är mycket tidigt i utvecklingen, utifrån vad jag har sett av dess känslomässiga berättande och banbrytande spelmekanik - skapar teamet redan något riktigt speciellt, säger Ryan Schneider på Insomniac Games
 
 
Med tanke på att "Marvel's Spider-Man 2", som släpps 2023 och verkar vara mer klart, dröjer det nog innan vi får spela "Marvel's Wolverine". Dock tror jag att det kan bli ett riktigt mäktigt spel, med tanke på att Insomniac Games ofta levererar bra grejer med spel som "Ratchet & Clank: Rift Apart" och just "Spider-Man". 
 
Vad tror du om ett Wolverine-spel?
| 10 september 2021 11:00 |