Spel

Skribent

Anders Eklöf

6 augusti 2021 | 08:40

"Guardians of the Galaxy"-spelet ser väldigt filmiskt ut

Se Drax flörta med den mäktiga Lady Hellbender i ny trailer för "Guardians of the Galaxy"-spelet.
Under sommarens digitala E3-mässa avslöjades det att Eidos Montreal (som ligger bakom "Deus Ex"-serien och "Shadow of the Tomb Raider") arbetar med ett actionäventyr inspirerat av Marvels serietidningar om "Guardians of the Galaxy"
 
Nu har en ny filmisk trailer för spelet visas där Star Lord, Rocket Raccoon, Groot, Drax och Gamora får träffa och utbytta vitsiga repliker med den mäktiga Lady Hellbender. 
 
 
Om inte annat ser det ut att ha riktigt inlevelsefulla mellansekvenser där du får göra både intressanta och roliga val som för handlingen framåt. Spelet är inte baserat på filmerna och kommer alltså inte ha röster av Chris Pratt, Zoë Saldaña eller Bradley Cooper, utan är mer inspirerat av serietidningarna från Marvel. 
 
I spelet tar du dig an rollen som Star Lord, där de andra karaktärerna mer slåss i bakgrunden. Äventyret utspelar sig flera år efter ett intergalaktiskt krig, där Guardians-gänget vill casha in på den kaotiska galaxen. Under ett av deras uppdrag råkar de orsaka en smärre olycka, som snabbt hotar freden i den fragila galaxen. 
 
"Guardians of the Galaxy" släpps den 26 oktober till Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X/S och PC.
 
Är det här något du ser fram emot? 
| 6 augusti 2021 08:40 |