Film

Skribent

Erika Jarhed

15 februari 2023 | 12:10

Marvel-chefen uttalar sig om Spider-Mans framtid: "Vi har stora idéer"

Vi har inte sett det sista av Tom Holland som Spider-Man! Nu uttalar sig Marvels Kevin Feige om karaktärens framtid.
I Marvels kommande schema för de närmsta åren, fas 5 och 6, fanns ingen Spider-Man-film att hitta. Senast vi såg Tom Holland i rollen var i "Spider-Man: No Way Home" från 2021, men nu är det bekräftat att Holland kommer att hoppa i spandexdräkten igen. 
 
Marvel-chefen Kevin Feige är snål på sina kommentarer kring Spider-Man i en intervju med Entertainment Weekly, men berättar att de redan nu arbetar med hans comeback.

- Allt jag kommer att säga är att vi har en story. Vi har stora idéer för den, och våra manusförfattare sätter just nu pennan mot pappret.
 
Tom Holland i senaste Spider-Man-filmen, tillsammans med Andrew Garfield och Tobey Maguire.
 
Feige avslöjade inte om han pratade om en ny solofilm för Spider-Man eller om karaktären kommer att inkluderas i en av Avengers-filmerna, men i slutet av 2021 sa producenten Amy Pascal till Fandango att de ska börja arbeta med en ny Spider-Man-trilogi.
 
- Det här är inte den sista filmen som vi kommer att göra med Marvel, det är inte den sista Spider-Man-filmen. Vi förbereder oss för att göra nästa Spider-Man-film med Tom Holland och Marvel. Vi ser det som att detta är de tre första filmerna, och nu går vi vidare med de tre andra.
 
Är ni taggade på att få återse Tom Holland som Spider-Man?
| 15 februari 2023 12:10 |