Film

Skribent

Erika Jarhed

9 mars 2023 | 16:50

Rolf Lassgård blir indragen i danskt triangeldrama

Rolf Lassgård kan inte få nog av romantiskt drama - nu hoppar han på ett danskt filmprojekt tillsammans med "Badhotellet"-skådespelarna.
Rolf Lassgård blir indragen i danskt triangeldrama! Webbplatsen Kino.dk skriver att Lassgård, tillsammans med de danska skådespelarna Bodil Jørgensen och Kristian Halken, kommer att medverka i det kommande feel-good dramat "Rom". Jørgensen och Halken kommer här att återförenas på duken, då de tidigare har medverkat i tv-serien "Badhotellet", som i Sverige har sänts på TV4.
 
I pressmeddelandet beskrivs "Rom" som en rolig, livsbejakande och rörande kärlekshistoria om att upptäcka sig själv och varandra igen. Filmen kommer att regisseras av Niclas Bendixen som tidigare har gjort den danska komediserien "Ditte & Louise".
 
Nicklas Bendixen, Kristian Halken, Bodil Jørgensen och Rolf Lassgård.
 
Jørgensen och Halken kommer här att få spela ett gift par som åker på en romantisk resa till den italienska staden Rom. Men deras förhållande kommer att få testas rejält när den gamla flamman, som spelas av Rolf Lassgård, dyker upp.
 
Det verkar helt enkelt som att Lassgård inte kan få nog av genren romantiskt drama, då han just nu är aktuell med filmen "Andra akten".
 
"Rom" förväntas att ha biopremiär i början av 2024.
| 9 mars 2023 16:50 |