Serie

Skribent

MovieZine

23 oktober 2018 | 11:15

Rolf Lassgård är tillbaka i ”Jägarna” - se första teasern

Den spännande tv-serien har premiär på C More den 14 november.
Om några veckor är det premiär för ”Jägarna” på C More. Den nya tv-serien fortsätter på de två filmerna med samma namn, och Rolf Lassgård är tillbaka i kalla Norrland för att lösa nya mord.

Vi som fått tjuvtitta lite på den nya säsongen kan berätta att det blir ett testosteronstint och spännande äventyr i sex delar. Jens Jonsson har regisserat en riktigt spännande följetong som snabbt griper tag om tittaren. Se den färska teaser-trailern nedan:
 
 
Förra hösten berättade Rolf Lassgård i en intervju med MovieZine om hur det var att återvända till sin karaktär på nytt:
 
- Den största upplevelsen var när vi gjorde ”Jägarna 2” efter sexton år. Det är otroligt häftigt. Man får själv sätta igång ett detektivarbete: vad har hänt med Erik under de åren? Det arbetet har vi egentligen fortsatt med i trean. Det är en annorlunda Erik Bäckström vi får träffa, även fast det är samma gubbe. Men i en annan situation.
 
- Det känns befogat och spännande. Vi använder ettan som referens även i serien. Det har hänt en del under de åren med karaktären och samhället.
 
Förutom Lassgård syns även Ia Langhammer, Johannes Bah Kuhnke, Pelle Heikkilä och Johan Marenius Nordahl i rollistan. ”Jägarna” får premiär på C More den 14 november.
| 23 oktober 2018 11:15 |