Film

Skribent

Richard Hammar

20 april 2017 | 12:00

Regissören Rian Johnson avslöjar varför Kylo Rens ärr har ändrats

Efter att ha introducerats till en helt ny generation karaktärer för snart två år sedan i "Star Wars: The Force Awakens" så har vi ivrigt väntat på ytterligare utveckling för de i nästa del. I den nysläppta trailern av "The Last Jedi" har fans uppmärksammat karaktären Kylo Ren.
När han blev lämnad i en besegrad position av Rey i "The Force Awakens" så förstod vi att Kylo Ren skulle komma tillbaka som hämdlysten, mer driven än någonsin.
 
Några av de mer uppmärksamma "Star Wars"-fansen har märkt något lite annorlunda med Rens utseende i "The Last Jedi"-trailern. Nämligen att ärret i ansiktet, som Rey gav honom, har flyttat sig flera centimeter på karaktärens ansikte, nu i linje med hans högra öga. Du kan se en jämförelse nedan.
 
 
Enligt regissören Rian Johnson, via Twitter, gjordes förändringen helt enkelt av estetiska skäl. Vilket var motiverat av att själva ärret skulle synas i hela filmen:
 
 
Med tanke på hur stort Kylos ärr såg ut att vara, så skulle det löpa i mitten längst hela ansiktet, så det är förståeligt att Johnson ville göra denna förändring. Oavsett vad fan-teorier säger om förändringen så tycker vi att det "nya" ärret ser ganska coolt ut.
 
"Star Wars: The Last Jedi" har biopremiär den 15 december.
 
Vad tycker ni, var detta något ni la märke till i nya trailern?
| 20 april 2017 12:00 |