Film

Skribent

Josefine Krischausky

1 oktober 2021 | 15:00

Regé-Jean Page spelar i ny thriller från "Fargo"-skaparen

"Familjen Bridgerton"-stjärnan fyller på listan över kommande roller med en ny heistfilm, som är ett samarbete mellan Netflix och bröderna Russos filmbolag.
Stjärnskottet Regé-Jean Page har landat ännu en filmroll. Denna gång rör det sig om en heistthriller från Noah Hawley, känd som skaparen av den Emmybelönade tv-serien "Fargo", skriver Deadline
 
Handlingen hålls fortfarande hemlig, men filmen bygger på en originalidé från Hawley, som både skriver manus, regisserar och producerar. Detta blir Hawleys första långfilm sedan debuten "Lucy in the Sky", ett sci-fi-drama med Natalie Portman som hade premiär 2019.
 
Produktionen, som i nuläget saknar ett officiellt namn, görs som ett samarbete mellan Netflix och bröderna Russos produktionsbolag AGBO. De har tidigare arbetat tillsammans på actionfilmen "Extraction", som kom att bli streamingtjänstens mest sedda originaltitel någonsin
 
Högt upp på den listan hamnade även "Familjen Bridgerton", serien som blev Pages stora genombrott. Sedan dess har han hunnit spela in storfilmen "Dungeons and Dragons" och bröderna Russos "The Gray Man", och nyligen blev han klar för för huvudrollen i en reboot av thrillern "Helgonet"
| 1 oktober 2021 15:00 |