Film

Skribent

Josefine Krischausky

28 juli 2021 | 22:00

Regé-Jean Page spelar huvudrollen i ny reboot av "Helgonet"

Stjärnskottet från "Familjen Bridgerton" hittar ännu en stor filmroll, när Paramounts äventyrsthriller från 1997 väcks till liv på nytt.
Framtiden för Regé-Jean Page, stjärnan från Netlix-succén "Familjen Bridgerton", fortsätter att se ljus ut. Ryktena kring huruvida han kan bli nästa James Bond lär inte bli fullt bekräftade på ett tag, men under tiden får vi se honom som en klassisk karaktär i en annan thriller – The Hollywood Reporter rapporterar nämligen att skådisen har landat en roll i Paramounts nya reboot av "Helgonet". 
 
Filmen är löst baserad på bokserien "The Saint", som gavs ut under flera decennier och har filmatiserats ett flertal gånger, samt inspirerat en tv-serie under 60-talet. Paramounts filmadaption från 1997 regisserades av Phillip Noyce, med Val Kilmer i den centrala rollen som tjuven Simon Templar, som beger sig till Ryssland för ett farligt uppdrag. 
 
 
Än så länge saknas det en del detaljer kring handlingen i den nya versionen och dess handling. Sedan förra året har Dexter Fletcher ("Rocketman", "The Offer") varit ansluten till projektet, men det är i nuläget oklart om han fortfarande är aktuell för registolen. Tidigare har även skådisar som Chris Pine och Chris Pratt varit i förhandlingar om huvudrollen. 
 
Som tidigare känt återvänder inte Page till den kommande säsongen av "Familjen Bridgerton", men istället väntar ett flertal stora filmprojekt. Till hans andra kommande roller hör bröderna Russo-regisserade "The Gray Man", där han spelar mot bland andra Chris Evans och Ryan Gosling, samt den påkostade fantasyproduktionen "Dungeons & Dragons"
| 28 juli 2021 22:00 |