Serie

Skribent

MovieZine

10 januari 2021 | 09:50

"Bridgerton"-stjärnan svarar på James Bond-ryktet

Regé-Jean Page har charmat fansen som hoppas få se honom som nye 007.
Framgångsrika kostymdramat ”Familjen Bridgerton” har gett Netflix-publiken en ny favorithunk... och kanske vaskat fram en ny 007?

Det dröjde inte lång tid efter julpremiären innan den brittiske skådespelaren Regé-Jean Page, mer känd som Simon Basset, började omnämnas på internet som en ny kandidat till att spela agent James Bond. Själv tar han ryktet med en nypa salt men erkänner sig smickrad, i en intervju med The Tonight Show:

- Om man är britt och man gör något som blir sett och uppskattat, så kommer folk att börja nämna "B-ordet". Jag är väldigt glad för det meritmärket, jag är i gott sällskap. Många har fått märket men det är bara ett märke, säger Page i videon nedan.
 
 
 
Innan han blev hertigen av Hastings med hela världen spelade Regé-Jean Page i miniserien "Roots" och i filmen "Mortal Engines". Han är just nu också aktuell i dramat "Sylvie's Love" på Amazon Prime Video.
 
Vem som ersätter Daniel Craig i den eftertraktade rollen som James Bond lär inte bli klart på åtminstone ett par år till. Skådespelare som Idris Elba, Richard Madden och Henry Golding har ofta omnämnts som folkets favoriter.

"Familjen Bridgerton" finns nu att se på Netflix.
| 10 januari 2021 09:50 |