Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 juni 2020 | 15:25

Realityserien "Cops" läggs ned efter 32 säsonger

Tv-serien som låtit oss följa den amerikanska polisen sedan 1989, i drygt 1000 avsnitt, kommer inte att få komma tillbaka med en ytterligare säsong.
Deadline rapporterar att Paramount Network, som har sänt tv-serien "Cops" under de senaste sju säsongerna, inte kommer att beställa någon ny säsong av serien. Långköraren visades under 25 säsonger även på Fox. "Cops" har följt lokala amerikanska poliser i tjänsten i drygt 1000 avsnitt fördelade på 32 säsonger, sedan premiären 1989.
 
Paramount slutade att sända serien den 1 juni och igår uteblev den förväntade premiären av seriens 33:e säsong. Istället meddelar man nu att de resterande avsnitten av serien inte kommer att sändas alls - utan Paramount har istället valt att skrota den helt. Man ger ingen uttrycklig anledning för detta, men det tolkas givetvis som att detta görs med anledning av protesterna mot polisbrutalitet i USA.
 
 
Tidigare under dagen idag har vi här på MovieZine även skrivit om att "Borta med vinden" temporärt kommer att plockas bort från HBO Max samt att Netflix har plockat bort "Little Britain". Eftersom de båda titlarna har innehåll som kan anses vara särskilt stötande nu under de pågående Black Lives Matter-demonstrationerna.
 

Läs också: 8 filmer och serier som skildrar ett splittrat Amerika

 
Har du sett några avsnitt av "Cops" under åren? Kommentera gärna nedan!
| 10 juni 2020 15:25 |