Skribent

Thomas Linnaeus

21 juni 2022 | 14:01

Realism utlovas i racingfilmen “Formula One” med Brad Pitt

Efter "Top Gun: Maverick kommer "Formula One" från regissören Joseph Kosinski. I en ny intervju berättar han mer om den kommande filmen.
Joseph Kosinski, aktuell just nu med uppföljaren till 80-talets “Top Gun”, arbetar just nu på filmen “Formula One” med Brad Pitt i huvudrollen. I en intervju med The Wrap säger regissören:
 
- Det är nästan roligt för mig att se människor som är så förtjusta i riktig foto. Yngre människor har nästan inte sett mycket av det. De är så vana vid att CGI [datorgrafik] är ett verktyg för stora filmer, att när du filmar något på riktigt känns det innovativt.

Och formen av realism vi såg i “Top Gun: Maverick”, vill även regissören uppnå med denna film. Kosinski fortsätter:
 
- Det är precis inställningen med “Formula One”, att filma de riktiga tävlingarna samt riktiga bilarna och fånga det. Det kommer att bli en enorm utmaning men spännande för mig.
 
“Formula One” handlar om en veteran inom racing som återvänder till banan för att träna upp en ung och lovande racerförare. Låter det lite likt “Top Gun: Maverick” möjligtvist? Precis som med den, produceras “Formula One” av Jerry Bruckheimer. Formel 1-stjärnan Lewis Hamilton är konsult och filmen regisseras av Joseph Kosinski.
 
“Formula One” kommer att släppas exklusivt på Apple TV+.
| 21 juni 2022 14:01 |