Film

Skribent

Mats Karlsson

31 januari 2018 | 21:00

X-Men kommer inte att få möta Avengers på många år

Kevin Feige meddelar att han planerar inte göra något med Fox Marvelkaraktärer förrän Fox/Disney-affären är i hamn.
Knappt hade Fox/Disney-affären blivit officiell förrän fans började spekulera vilka superhjältekaraktärer som skulle dyka upp i kommande Marvelfilmer. I en intervju meddelar Kevin Feige att han planerar inte göra något kreativt med de nygamla karaktärerna förrän affären är helt avslutad, någon gång under 2019.
 
De superhjältegrupper och karaktärer som kommer att hamna i Feiges knä är bland annat Deadpool, X-Men, Fantastic Four och Gambit (som har en spinoff-film på gång). Det har exempelvis uttryckts önskningar från fans att få se X-Men i kommande "Avengers: Infinity War", men enligt Feige tänker de inte ens tanken.
 
- Sanningen är, som jag förstår det, att affären (Fox/Disney) måste bli avslutad först. Jag har inte fått någon information om det, så vi tänker inte ens på det. Just nu fokuserar vi på de filmer som är utannonserade. Om och när affären är i hamn, då kommer vi börja fundera på det. Men innan det händer, har vi mycket annat att göra, säger Feige till Vulture.
 
Detta kan säkert låta märkligt för många fans, att Marvelchefen Kevin Feige inte har fått någon information. Motvilligt berättar Feige hur och när han fick vetskap om affären.
 
- Jag fick läsa om det i media, precis som alla andra. Det är stora affärer som ligger på en nivå över min lönegrad.
 
När Vulture fortsätter att pressa Feige på information när det kan bli aktuellt med gästinhopp i MCU (Marvel Cinematic Universe), liknande den som Spider-Man gjorde i "Captain America: Civil War", svarar han:
 
- Det kommer inte att hända på flera år. Vi har tillkännagivit allt som kommer på bio till och med 2019 och inget av det kommer att justeras.
 
Blir ni besvikna över detta eller är det lugnt att vänta?
| 31 januari 2018 21:00 |