Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 juni 2020 | 09:00

Quiz: Vad kommer du ihåg om den gamla 90-talssåpan "Sunset Beach"

I slutet av 90-talet rullade superproducenten Aaron Spelling igång såpan "Sunset Beach", som blev en internationell succé - efter sin nedläggning i USA.
Här i Sverige kunde vi följa de otroliga händelserna i "Sunset Beach" på bästa sändningstid, med andra ord runt 16.00-snåret, precis efter att man hade kommit hem från skolan... ja, jag pratar kanske bara om mig själv (om mina gamla klasskamrater i grundskolan).
 
Det råder nämligen en viss förvirring här på MovieZine-redaktionen, då mina kollegor inte verkar ha något minne av Kansas-tjejen Megs och änklingen Bens stormiga förhållande. Eller ett tringeldrama för historieböckerna omkring juveltjuven Cole... för att inte tala om den där gången när Virginia försökte sära på Vanessa och Michael.
 
Var det bara ungarna på min skola som skyndade sig hem efter skolan och började lära sig att läsa, genom att läsa undertexterna till TV4:as hetaste såpa? Om så är fallet, så får jag väl börja höra av mig till några gamla klasskompisar. Men något säger mig att det döljer sig många fler gamla "Sunset Beach"-tittare där ute bland våra läsare!
 
 
 
Stöd MovieZine! Bli månadsgivare via Patreon eller swisha valfri summa till 1233076999. Tack!
 
Hur gick det? Hur många rätt lyckades du få? Vem var din favoritkaraktär under seriens stordagar? Kommentera gärna nedan!
| 20 juni 2020 09:00 |