Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 september 2020 | 22:20

Stöd MovieZine med ett Swish-bidrag!

Med din hjälp skapar vi på MovieZine Sveriges bredaste film- och tv-bevakning. Swisha till 1233076999.
Vill du vara med och stötta Sveriges bästa filmsajt?
 
MovieZine har levererat vass och underhållande nöjesbevakning i mer än femton år, och det vill vi fortsätta göra i många år framöver. Ditt bidrag gör det möjligt!
 

Vilka är vi på MovieZine?

 
MovieZine.se startade år 2003 som ett hobbyprojekt, skapat av filmfantaster som saknade en bred, opretentiös filmsajt i Sverige.

Genom åren har MovieZine utvecklats och växt mer än vi kunnat drömma om. Tack vare engagerade eldsjälar och kunniga skribenter som kommit ombord, har sajten blivit en levande mötesplats för hundratusentals filmälskare.

Vi är en stor sajt men en liten redaktion, som jobbar hårt för att ge dig både kul och kvalitativ filmbevakning, med de resurser vi har.
 

Oberoende filmbevakning utan betalväggar

 
Vi gömmer inte våra texter bakom en betalvägg. Det är en självklarhet att vårt innehåll ska vara gratis för alla.
 
Och när andra tidningar skär ned på kultur och nöje, är vi dedikerade att ge dig den bredaste filmbevakningen som finns att hitta i Sverige. 

Våra annonsörer och samarbetspartners täcker en stor del av sajtens omkostnader. Men rådande omständigheter gör läget extra tufft för alla medier. Därför ber vi er läsare om hjälp.
 
MovieZine har inga ägare eller starka finansiärer i ryggen. Varje krona går direkt till våra skribenter och till det innehåll som ni gillar mest. 

Tack vare ditt finansiella stöd kan vi fortsätta ge er de senaste nyheterna, vassa recensioner, nostalgiska listor och heta tips från bio- och streamingvärlden.
 

Swisha till 123 307 6999

 
Har du någon gång blivit inspirerad av MovieZines rekommendationer? Kanske besökt en av våra förhandsvisningar? Brukar du hålla dig uppdaterad i filmvärlden med vår hjälp?

Bjud på en fika: skicka 50 kr via Swish. Eller en kaffe: skicka 20 kr. Vi är tacksamma för varje bidrag, och det tar bara en minut. Tack!
 

Du kan också scanna QR-koden nedan

 
Läser du detta på en dator? Öppna Swish-appen i mobilen och läs av QR-koden:
 
 
Vill du hellre bli månadsgivare? Bli en av våra första stödmedlemmar på Patreon!
| 24 september 2020 22:20 |