Skribent

Alexander Dunerfors

15 oktober 2012 | 11:01

Prova Netflix gratis i en månad

Världens största video on demand-tjänst har idag landat i Sverige.

Med fler än 27 miljoner streamingmedlemmar i USA, Kanada, Latinamerika, Storbritannien och Irland har Netflix revolutionerat underhållningsbranschen. Nu kan även vi få tillgång till tusentals timmar av långfilmer, hela säsonger av nya och klassiska tv-serier, dokumentärer och indiefilmer. Idag lanseras Netflix i Sverige.

- Vi är stolta över att få introducera framtidens tv i Sverige. Nu kan folk i Sverige titta direkt på fantastiska filmer och tv-serier var som helst, när som helst, på många olika enheter, till ett lågt månadspris, säger Reed Hastings, VD för Netflix och en av företagets grundare.

Netflix går givetvis att nå via datorn, men finns också i spelkonsoler som Xbox 360 och Wii, samt mängder av Smart TV-apparater och Blu-rayspelare.

Prenumerationstjänsten som skickar hem film i brevlådan (stort i USA) verkar man ha skrotat på den svenska marknaden. Och tyvärr finns det även här brister om du söker dagsfärska filmer - söker du på "Johan "Falk" eller "The Avengers" lär du bli besviken.

Men man hoppas ändå att många blir nyfikna på den omtalade tjänsten, och därför är första månaden gratis för alla som registrerar sig. Därefter kostar det 79 kronor i månaden att nyttja Netflix, som du hittar här.

Har du redan provat Netflix? Kommentera nedan.

| 15 oktober 2012 11:01 |