Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 mars 2018 | 22:40

"Prison Break"-skaparen avslöjar (typ) favoritkaraktärens återkomst

Alexander Mahone fick stå över den femte säsongen - men verkar få en ny chans när "Prison Break" fortsätter med den sjätte.
Vi har tidigare rapporterat om att FOX, trots en avsevärt mindre succé än väntat, fortsätter med sin "Prison Break"-revival med en sjätte säsong. Tidigare under måndagen meddelade seriens skapare Paul T. Scheuring via sitt Twitterkonto att han nu har skrivit klart säsongspremiären. 
 
Ett av seriens många hardcore-fans svarade honom då med en undran, om vi möjligtvis kan komma att få se William Fichtner återvända i rollen som Alexander Mahone. Mahone lämnades nämligen utanför den femte säsongen, som trots att den mestadels utspelade sig utanför USA ändå lyckades klämma in de flesta av seriens tidigare favoritkaraktärer.
 
 
Som svar meddelade Scheuring något som visserligen inte kan tolkas som ett officiellt bekräftande. Men att han ens svarade och dessutom med "50-150 procents chans" torde ändå betyda att vi kan vänta oss att se Mahone återvända till "Prison Break" under den sjätte säsongen.
 
Både Dominic Purcell (som Lincoln Burrows) och Wentworth Miller (som Michael Scofield) är i alla fall redan officiellt klara för den sjätte säsongen. Det är däremot fortfarande oklart exakt när vi kan förvänta oss att få ta del av fortsättningen. Men med tanke på att manuset för det första avsnittet nu är helt färdigt, lär det däremot inte dröja allt för länge innan FOX lyckas få ut sin gamla utbrytarserie igen. 
 
Vilka andra gamla "Prison Break"-karaktärer hoppas du få återse i den kommande sjätte säsongen? Med tanke på Scofields förmåga att återvända från de döda i den femte säsongen, kanske man fortfarande kan hoppas på att Peter Stormare får chansen på nytt? Kommentera gärna nedan!
| 12 mars 2018 22:40 |