Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

30 augusti 2016 | 08:00

"Pretty Little Liars" läggs ner efter säsong 7

Till våren visas de allra sista avsnitten, men skaparen har en ny serie på gång. Se trailern här!
"Pretty Little Liars" släpper sitt sista avsnitt idag inför höstuppehållet, innan säsong 7 fortsätter i april 2017. Håll hårt i denna säsong, för idag meddelade Freeform på Facebook att serien läggs ner efter de resterande avsnitten.

Andra halvan av den sjunde säsongen kommer fortsätta att bjuda på kära återföreningar och bröllop för en av lögnarna. När serien återvänder i april återstår 10 avsnitt och avslutas med dunder och brak i ett tvåtimmarsspektakel!

För den som är förtvivlad över beskedet finns det hopp om en ny serie att följa: "Pretty Little Liars" showrunner I. Marlene King har ett nytt projekt på gång som kan falla i smaken, vilken hon passade på att nämna i live-sändningen på Facebook. "Famous In Love" får premiär samma dag som de sista avsnitten av "Pretty Little Liars" börjar sändas i vår för att vinna över fansen. Se trailern nedan:


"Famous In Love" är baserad på en roman av Rebecca Serle och handlar om Paige Townsen (Bella Thorne från "Scream") som går från att vara en vanlig collegestudent till en superstjärna när hon får huvudrollen i en stor blockbusterfilm. Inte nog med att hon måste välja bland sina supersnygga kollegor, hon måste också gå till botten med vad som har hänt en försvunnen popstjärna.

- Det ska bli kul att äntligen ge svar på tittarnas alla frågor och jag tror att de kommer bli mycket nöjda med den galna resa som de sista tio avsnitten bjuder på. Jag är också glad över att få ge mig i kast med mitt nästa verk "Famous In Love" med Bella Thorne och för "Pretty Little Liars"-fansen att få följa Paiges väg, bland Hollywoods alla fällor, till att bli en stjärna.

Kanske låter detta som något i din smak? Vi kommer säkerligen att få höra mer om den framöver. Tills dess: njut av det sista du ser av de små lögnarna.

Kommer du att sakna "Pretty Little Liars"?
| 30 augusti 2016 08:00 |