Film

Skribent

MovieZine

24 december 2020 | 09:35

Pixar-premiär! Nu släpps hyllade familjefilmen "Själen" på Disney+

Julens animerade äventyr från Disney och Pixar släpps på streaming 25 december. Så gör du för att se "Själen".
Disney+ avslutar året med sin största premiär hittills. På juldagen släpps den animerade familjefilmen "Själen", med röster av bland andra Jamie Foxx och Tina Fey.
 

Vad handlar "Själen" om?

 
Jamie Foxx spelar Joe Gardner, en musiklärare som drömmer om att få spela jazz på New Yorks stora klubbar. Men ödet har en annan plan åt honom, och efter en nära-döden-upplevelse hamnar han i The Great Before - en märklig värld där själar får sina personligheter innan de kommer till Jorden. Hans vägar korsas med 22, en kaxig liten själ som kan behöva lite vägledning.
 
 
Pete Docter, som regisserade "Insidan ut", har än en gång gjort en fantasirik Pixar-film som kittlar nyfikenheten hos både stora och små. Den charmiga äventyrsfilmen skulle ha fått sin biopremiär i somras, men går nu alltså direkt till streaming på självaste juldagen.
 

Se "Själen" online i jul - så gör du

 
Redan på morgonen den 25 december kan du streama "Själen" på disneyplus.com. Filmen ingår i ett abonnemang på Disney+ utan extra kostnad.

Ett abonnemang på Disney+ kostar just nu 69 kr i månaden eller 689 kr för ett helår. Streamingtjänsten som lanserades i Sverige i höstas är fylld med innehåll från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic och nya filmer och serier läggs till varje vecka.
 

Skaffa Disney+ och streama "Själen" här...

 
 
Kommer du se Pixars "Själen" i jul? Kommentera nedan.
| 24 december 2020 09:35 |