Skribent

Alexander Kardelo

2 oktober 2012 | 11:01

Premiär för MovieZines nya filmtidning!

Tyck till om vårt nya filmmagasin - här är butikerna du hittar oss i...

Sveriges största filmtidning på nätet, i snart tio år. Steget från digitalt till analogt känns inte helt naturligt, men samtidigt alldeles rätt i tiden: behovet av en bred, svensk filmtidning har funnits länge.

Idag presenterar vi stolt MovieZines första pappersnummer.

Vad är MovieZine?

En ny gratistidning om såväl bio som hemmamarknaden (Blu-ray, DVD och video on demand). Efter att ha samarbetat med Film2home Magazine i ett par år, byter vi namn på tidningen och fyller den med ännu mer redaktionellt innehåll. Här finns de hetaste recensionerna och intervjuerna från MovieZine.se, samt en hel del nytt innehåll. 

Vad hittar jag tidningen?

MovieZine trycks i 100.000 exemplar och finns hos alla de videouthyrare, ICA-butiker och bensinmackar som erbjuder film från Film2home. Du kan hitta din närmaste butik här... 

Har du en videobutik, biograf, bibliotek eller liknande och vill bjuda dina kunder på en gratis filmtidning, är du välkommen att kontakta oss.

Så se till att hitta dig ett ex och berätta för oss i kommentarerna nedan vad du tycker om premiärnumret. Bara med er hjälp kan vi bli större och bättre till nästa gång! 

| 2 oktober 2012 11:01 |