Spel

Skribent

Anders Eklöf

13 december 2021 | 15:37

Playstation 5 får helt nya färger

Ut med den gamla och trötta vita färgen - snart släpps helt nya färger till Playstation 5.
Ända sedan Playstation 5 släpptes i november förra året har många beklagat sig på den trista vita färgen som konsolen (jag kallade den till och med ful i min recension). 
 
Nu besvarar Sony våra önskningar om en snyggare och färggladare konsol, då de snart lanserar fodral i färgerna Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue och Galactic Purple. 
 
De nya fodralen går att använda både på Playstation 5 Digital Edition och den vanliga, som du helt enkelt klickar i efter att du plockat loss det gamla. Fodralen säljs separat och än så länge finns det inget pris. 
 
 
Den tråkiga nyheten är att det än så länge inte finns något datum för när de blir tillgängliga i Sverige. I flera andra europeiska länder och andra platser dyker Midnight Black och Cosmic Red upp i januari nästa år, medan de övriga släpps någon gång under den första halvan av 2022. 
 
"Vi planerar att lansera PS5-konsolfodral i ytterligare territorier under året, och vi kommer att meddela dessa detaljer när de blir tillgängliga", skriver Sony på sin hemsida. 
 
Förutom fodral släpper de även nya handkontroller med färgerna Nova Pink, Starlight Blue och Galactic Purple, som även de släpps i januari 2022 i utvalda länder. 
 
 
Playstation 5 är fortfarande ganska svår att få tag på, men då och då släpper butiker som Webhallen på några nya konsoler till försäljning. Har du ingen är det ett hett tips att hålla koll hos MovieZine och våra sociala medier. 
 
Vad tycker du om den vita färgen på Playstation 5? Vilken färg ska du köpa? 
| 13 december 2021 15:37 |