Film

Skribent

Alexander Dunerfors

17 november 2015 | 21:20

Vad Pierce Brosnan ogillade med ”Spectre”

Gamle Bond ger nya Bondfilmen en känga.
Pierce Brosnan, mannen som uppdaterade James Bond för 90-talet, har inte mycket gott att säga om agentens senaste uppdrag. Brosnan såg ”Spectre” med stor nyfikenhet men, som så många andra av oss, kom han ut besviken.

- Jag såg fram emot den enormt. Men jag tyckte att den var för lång. Storyn var svag - den kunde ha tryckts ihop. Filmen pågick verkligen för länge. Det var varken Bond eller Bourne. Är det en Bondfilm? Är det inte en Bondfilm? säger amatörkritiker Brosnan till Hitfix.

Samtidigt hyllar han kollegan Daniel Craigs insats:

- Daniel gör sin fjärde runda och han äger den. Han är skönt avslappnad. Han är en mäktig krigare, och jag tycker att han träffar rätt med sina oneliners och en fin lekfullhet. Det behövs bara en tajtare berättelse och han kommer få en ny klassiker. 

Pierce Brosnan, själv med fyra Bondfilmer i bagaget, fick också kommentera Daniel Craigs numera berömda ord om att han ”hellre skär upp handlederna” än gör en femte film:

- Han blev nog rätt mörbultad av att spela rollen. Efter en avslutad Bondfilm vill man inte höra namnet eller ha någonting mer med det att göra, man vill bara få landa. Ge honom ett år till och han är redo igen.

Vad tyckte ni om "Spectre"?
| 17 november 2015 21:20 |