Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 juni 2017 | 08:30

Peter Parker var med redan i ”Iron Man 2”

Marvel ”bekräftar” en av fansens populära teorier: Spider-Man syntes till på film redan för flera år sen.
Tom Holland debuterade som Spider-Man i ”Captain America: Civil War” till allas stora förtjusning, och förväntningarna är höga inför hans första solofilm ”Spider-Man: Homecoming”, på bio nästa vecka.

Men Peter Parker har faktiskt synts till tidigare i Marvels universum. Kommer ni ihåg scenen i ”Iron Man 2” från 2010, där den här grabben utmanar en drönarrobot?
 
 
Många fans har lekt med tanken: är det en liten Peter Parker som möter Iron Man för första gången? Och jo - Tom Holland bekräftar teorin i en intervju med HuffPost:

- Han är Peter Parker. Jag kan bekräfta att det är Peter Parker. Jag hade ett samtal med Kevin Feige bara nyligen. Jag kanske har släppt en stor, fet spoiler, men nu är det ute. Det är coolt, jag gillar tanken på att Peter Parker har funnits i detta universum sedan starten.
 
En efterkonstruktion av Marvel? Javisst, mycket troligt, men det är en rolig idé. Iron Man är en stor del av ”Spider-Man: Homecoming” och hjälper på flera sätt Peter Parker att bli en superhjälte - det är rätt coolt om deras vägar har korsats förut på det här sättet!
 
 
Köper ni idén om att Peter Parker redan var med i "Iron Man 2"? Kommentera nedan.
| 27 juni 2017 08:30 |