Spel

Skribent

Anders Eklöf

9 juni 2023 | 16:45

Peter Parker och Miles Morales återvänder i "Spider-Man 2" i höst

Den 20 oktober är det dags att svinga bland skyskraporna i New York City som de två spindelmännen Peter Parker och Miles Morales.
Under gårdagens minst sagt fullspäckade spelshow Summer Game Fest, fick vi äntligen veta mer om det kommande spelet "Marvel's Spider-Man 2" av Insomniac Games.
 
Under en intervju med spelets regissör Bryan Intihar fick vi bland annat veta att spelet släpps den 20 oktober i höst.
 
Det bekräftades även att Peter Parker och Miles Morales kommer kämpa mot en lite annorlunda Venom den här gången, som enligt teorier har tagit över Harry Osborn.
 
 
 
Den här gången har Peter Parker fått tag i den klassiska svarta symbiotdräkten som ger honom nya krafter och ett annat temperament, som vi känner igen från filmen "Spider-Man 3" och serietidningarna. När Osborn får tag på dräkten spelas han av Tony Todd, som vi känner igen från "Candyman".
 
Den jaktlystna djungelsnubben Kraven the Hunter (som ju också blir film snart) dyker även upp som skurk, tillsammans med den hunriga skräcködlan Lizard.
 
I spelet får vi kontrollera både Peter Parker med sina nya skrämmande krafter och Miles Morales, där den sistnämnda karaktären är bioaktuell med den framgångsrika filmen "Spider-Man: Across the Spider-Verse".
 
 
Det första spelet släpptes 2018 och fick en kortare uppföljare med namnet "Marvel's Spider-Man: Miles Morales". Båda är riktigt bra, så hösten kan inte komma snabbare.
 
Vi vet även att Insomniac Games arbetar på ett spel om Marvel-mutanten Wolverine, men än så länge vet vi väldigt lite om det.
 
Vilka spel ser du mest fram emot i år?
| 9 juni 2023 16:45 |