Serie

Skribent

MovieZine

20 december 2023 | 04:05

”Percy Jackson”-premiären kom tidigare än väntat

En glad överraskning för alla fans av Rick Riordans unge hjälte. De två första avsnitten finns nu att streama på Disney+.
Premiären av fantasyserien ”Percy Jackson och olympierna” kom några timmar tidigare än väntat. De två första avsnitten finns redan nu att hitta på Disney+.
 
Smygsläppet var kanske en mer spännande angelägenhet för amerikanska tittare, som med tanke på tidsomställningen fick kolla in serien kvällen innan ordinarie premiär. Hur som helst är det ett tecken på att Disney tror på sin nya satsning och är måna om att ge serien en bra start.
 
- Vi är tacksamma för alla hängivna Percy Jackson-fans som stöttat projektet från första början. De har räknat ned dagarna och som tack vill vi låta våra fans avnjuta de två första avsnitten lite tidigare än väntat, säger Disneys marknadschef Pamela Levine till Variety.
 
Serien följer vännerna Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Sava Jeffries) och Grover (Aryan Simhadri) som ger sig ut på ett farligt äventyr för att återställa ordningen på Mount Olympus och rädda världen. Rick Riordans böcker om den unge hjälten har tidigare också adapterats två gånger som film, då med Logan Lerman i huvudrollen.
 
Det blir totalt 8 avsnitt fram till finalen som släpps den 31 januari.
 
| 20 december 2023 04:05 |