Film

Skribent

MovieZine

14 april 2024 | 18:00

Pensionärer, se hit! Nu blir biobiljetten 50% billigare

Finfint erbjudande hos Filmstaden mellan 15-19 april.
Om du är pensionär kan du nu i veckan (mellan den 15–19 april) gå och se bio för halva priset! Rabatten gäller alla de filmer som visas fram till klockan 17.00 på Filmstaden och dessutom blir du även bjuden på kaffe till filmen!  
 
Så varför inte passa på och boka in ett bio besök eller två till dig själv eller tillsammans med någon du tycker om.
 
En av filmer du kan välja att se är ”Den sista resan” (2024) regisserad av den kända duon Fredrik Wikingsson och Filip Hammar, Här får du följa Lars Hammar, Filips far, när han som älskad fransklärare i Köping går i pension och ser fram emot resor, vin och upplevelser med sin fru Tiina.  
 
Men det blir inte som Lars tänkt sig, i stället för att ta för sig av pensionärslivet blir han mer och mer passivt uttråkad sittandes hemma i sin läderfåtölj. Då får Filip en idé – varför inte ta med sin skröpliga gamla pappa till Frankrike så att han får återse de platser som han älskar mest i livet! Det blir början på en stämngsfull och berorande roadtrip.
 

Fler filmtips i veckan: 

 
● "En doft av kärlek" - smygpremiär för franskt drama med Juliette Binoche

● "Möte i Rom" - romantisk dansk biosuccé med Rolf Lassgård i ena huvudrollen

● "One Life" - gripande drama om "brittiske Schindler" med Anthony Hopkins

● "Godzilla x Kong" - för att monster mayhem känner inga åldersgränser

Observera att erbjudandet ovan gäller i många av våra större städer, dock inte alla och det gäller inte heller på IMAX salongerna på Filmstaden Scandinavia i Solna och Bergakungen i Göteborg. Läs mer på filmstaden.se...
 
Karin Nilsson
| 14 april 2024 18:00 |