Serie

Skribent

Erika Jarhed

10 februari 2023 | 11:30

Skådespelaren Penn Badgley om framtiden för "You": Max två säsonger till?

Närmar vi oss slutet av den populära Netflix-serien "You"? Säsong 4 har just släppts, men nu har skådespelaren Penn Badgley uttalat sig om seriens framtid.
Collider skriver att skådespelaren Penn Badgley avslöjar detaljer i en podcast om hans kontrakt med Netflix och serien "You". Del 1 av säsong 4 släpptes igår på Netflix, och även fast vi fortfarande har fem ytterligare avsnitt att vänta i mars undrar nu alla om det kommer att komma fler säsonger.
 
Badgley berättar att han börjar närma sig slutet av sitt kontrakt.
 
- Jag skrev på ett 6-årskontrakt, så de kan göra två till om de vill. Men jag tror att om det blir någon fortsättning, så blir det bara en säsong till. Men jag vet verkligen inte. Vad jag vet är att alla berörda inte vill att den är serien ska bli för tröttsam.
 
"You" är baserad på en bokserie av Caroline Kepnes. Just nu finns tre böcker ute, men en fjärde beräknas att släppas under 2023.
 
Serien handlar om Joe Goldberg (Penn Badgley), en charmig men också tvångsmässig man som går till extrema längder för jakten på den äkta kärleken, samtidigt som han kämpar med att hantera sin traumatiska barndom.
 
Den andra delen av säsong 4, med fem avsnitt, släpps 9 mars på Netflix.
 
Vad tycker ni - borde "You" få ett avslut i och med säsong 4 eller vill vi ha fler säsonger?
| 10 februari 2023 11:30 |