Film

Skribent

Alexander Dunerfors

3 juni 2013 | 10:15

Penelope Cruz blir Bondbrud

Den 39-åriga skådespelerskan kan bli den äldsta av 007:s tjejer om hon tackar ja till "Bond 24".

Pusselbitarna faller på plats för uppföljaren till "Skyfall". Sam Mendes sägs vara klar som regissör, och nu är en av de viktigaste rollerna på väg att fyllas:

- Producenterna har försökt få Penelope Cruz förut, men hon har aldrig haft tid. Nu har de diskuterat länge och jobbar på detaljerna i kontraktet, berättar en källa för Yahoo! Movies.

När inspelningen börjar sommaren 2014 är Cruz 40 år och därmed den äldsta Bondbruden någonsin, en titel som tidigare bars av Honor Blackman från "Goldfinger". Daniel Craig själv kommer vara 46. Med åldern kommer dock erfarenhet, och Cruz blir också den andra Oscarsbelönade skådespelerskan någonsin att göra en Bond-film.

Undrar om maken Javier Bardem, som spelade skurken i "Skyfall", har lånat ut några tips på hur man fångar den brittiske spionen?

Manuset skrivs av John Logan och "Bond 24" sägs ha en budget kring 150 miljoner dollar, något lägre alltså än "Skyfalls" 200 miljoner. Om uppgifterna stämmer och inspelningen drar igång nästa sommar, borde vi kunna se fram emot den kommande Bondfilmen på bio hösten 2015.

Vad tror du om Penelope Cruz i rollen? Kommentera nedan.

| 3 juni 2013 10:15 |