Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 januari 2018 | 15:00

Paramount kickar regissör efter "olämpligt beteende"

Filmskaparen från Pixar anlitades för att göra animerade filmen "Amusement Park".
Regissören Dylan Brown har fått sparken av Paramount, meddelar studion via The Wrap. Anledningen sägs vara "olämpligt och oönskat beteende" från regissörens sida.

"Vi månar om en trygg och professionell arbetsplats som är fri från trakasserier eller olämpligt uppförande. Vi har fått in anmälningar mot Dylan Brown och gjort en grundlig undersökning, och han är inte längre anställd av oss" skriver Paramount.
 
Själv nekar Brown till alla anklagelser. I ett uttalande till Deadline skriver hans advokater att Dylan Brown "överväger sina juridiska alternativ".
 
 
Pixar-veteranen Dylan Brown har tidigare arbetat som animatör på filmer som "Toy Story 2", "Hitta Nemo" och "Monsters Inc". Familjefilmen "Amusement Park" - om en flicka som hittar en magisk, gömd nöjespark - skulle bli hans regidebut. I rollistan finns Matthew Broderick, Mila Kunis, Jennifer Garner och Jeffrey Tambor.
 
Under hösten meddelade Disney/Pixar-höjdaren John Lasseter att han tar en paus från sitt jobb. Obekväma anställda har klagat på att Lasseter är för kramig.
| 31 januari 2018 15:00 |