Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

4 februari 2024 | 06:01

På tv ikväll: Intensiva slagsmål och skakig kamera - är detta bästa "Bourne"-filmen?

Andra delen i "Bourne"-serien är första filmen Paul Greengrass regisserar.
Efter att ha regisserat första "Bourne"-filmen gav Doug Liman upp regissörsstolen till Paul Greengrass som regisserade resterande "Bourne"-filmer (förutom "The Bourne Legacy") med Matt Damon i spetsen. Det är också där den skk-akiggg-a kameran och intensiva slagsmålsscenerna introducerades; en vattendelare för publiken. 
 
 
I "The Bourne Supremacy" följer vi Jason som tillsammans med Marie (Franka Potente) lever ett undangömt liv och försöker hela tiden ligga ett steg före CIA och alla som försökt förstöra hans liv. Samtidigt har han svåra mardrömmar om en tid han inte riktigt minns, och innan han vet ordet av dras han tillbaks in i katt-och-råtta-leken som han trodde han hade lämnat bakom sig. 
 
Alexander Kardelo delade ut en fyra i sin recension för MovieZine och kallar filmen för "en spännande, genomarbetad, smart och intensiv actionthriller, vilket tyvärr inte hör till vanligheterna när det gäller Hollywood - även om du liksom jag inte var alltför imponerad av ettan, så får du här en klart sevärd fortsättning." Ikväll visas filmen på tv. 
 
Här kan du se "The Bourne Supremacy": 

• Ikväll 22:00 på Kanal 9  
• Streama på Viaplay, Tele2 Play, Prime Video eller SkyShowtime
• Hyr/köp på SF Anytime, Google Play eller iTunes
 
 
Vilken film i "Bourne"-serien är din favorit? Kommentera nedan. 
| 4 februari 2024 06:01 |