Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 augusti 2022 | 20:15

Nu vet vi vad prequelserien till "Outlander" ska handla om

"Outlander: Blood of My Blood" kommer att följa kärlekshistorien mellan "Outlander"-karaktären Jamie Frasers föräldrar.
Starzplay bekräftar genom ett pressmeddelande att man officiellt har påbörjat arbetet med utvecklingen av en prequel till den populära tv-serien "Outlander". Manusförfattarrummet sägs dessutom redan vara i full gång med arbetet på att få till den nya berättelsen, som kommer att följa kärlekshistorien mellan Jamie Frasers föräldrar. I originalserien kretsar den tidsresande handlingen kring Claire och Jamie, spelade av Catríona Balfe och Sam Heughan. 
 
- "Outlander" är en fängslande serie som genom dess säsonger har fångat hjärtan hos fans runt om hela världen. Vi är glada över att nu få skala av lagren i denna livfulla värld och ge våra tittare ursprunget där allting började. Matthew Maril och Ronald D. Moore kommer att fortsätta att tillföra sin fantastiska version och kreativitet till denna nya iteration och vi är exalterade över att se vad som kommer att hända härnäst”, säger Kathryn Busby, President Original Programming på STARZ.
 
Det är i nuläget oklart när vi kan förvänta oss att se en färdig version av den nya prequelseriens första säsong, men den kommer i alla fall att göras tillgänglig globalt i de områden som Starz har lanserats (vilket alltså inkluderar Sverige). Först kommer vi däremot att få ta del av den sjunde säsongen av "Outlander", som kommer att bestå av totalt tolv nya avsnitt baserade på författaren Diana Gabaldons bok "An Echo in the Bone". 
 

Läs också: "Outlander" är klar för en sjunde säsong hos Starz

 
Kommer du att ge "Outlander: Blood of My Blood" en chans när serien är redo för premiär? Kommentera gärna nedan!
| 4 augusti 2022 20:15 |