Serie

Skribent

Josefine Krischausky

6 mars 2022 | 19:00

"Outlander" är tillbaka - säsong 6 inleds med långfilmsavsnitt

Under åtta måndagar framöver kommer svenska tittare kunna följa den nya säsongen på Viaplay.
Det är mycket på gång i "Outlander"-världen just nu. En sjunde säsong av den hyllade fantasyserien är på gång, och en spinoff har precis fått grönt ljus. Men först är det dags att ta del av säsong nummer sex, som nu, efter en väntan på nästan två år, har blivit redo för premiär.
 
Som tidigare teasers och trailers har visat, kommer de nya avsnitten som vanligt att erbjuda mycket romantik, men också spänning och brutalitet, när nya faror hotar tillvaron för Claire, Jamie och deras omgivning. Formatmässigt kommer den nya säsongen att vara kortare än samtliga föregående, med endast åtta avsnitt. Däremot skruvar man upp speltiden en aning, åtminstone i säsongspremiären, som landar på hela 90 minuter. 
 
 

Var finns "Outlander" att streama?

 
Likt tidigare säsonger kommer den sjätte säsongen av "Outlander" att visas på Viaplay. Det första, långfilmslånga avsnittet har premiär i morgon, den 7 mars klockan 20.00. Därefter släpps ett nytt avsnitt på streamingtjänsten varje måndag. Alla tidigare säsonger finns också att se.
 
 
På Netflix visas just nu de fem första säsongerna av "Outlander". Säsong 6 kommer troligtvis att dyka upp längre fram, men kan dröja cirka ett år.
| 6 mars 2022 19:00 |