Spel

Skribent

Viktor Eriksson

19 februari 2024 | 20:00

Osugen på att betala 879 kr för “Skull and Bones”? Här kan du pirata gratis

Utvecklaren Ubisoft bjuder på gratis demo som låter dig spela 8 timmar av spelet helt kostnadsfritt.
Förra veckan släpptes Ubisofts piratspel “Skull and Bones” efter över tio års utveckling. Det kritiska mottagandet av spelet har än så länge varit blandat. I skrivande stund har det 64 av 100 på betygssammanfattningssajten Metacritic och MovieZines egen spelredaktör sammanfattade sina första intryck av spelet med “Skepp ohoj - “Skull and Bones” är inte särskilt skoj”.
 
Spelet har också fått en del kritik för sin höga prislapp som ligger på 879 kronor på PS Store och 659 kronor till PC. Utöver det finns också möjliga extra kostnader i form av mikrotransaktioner och Battle Pass. Ubisoft själva har försvarat den höga kostnaden med att “Skull and Bones” inte är att AAA-spel utan ett "AAAA"-spel.
 
Men för den som känner sig lite osäker på att lägga ut den mängden pengar för att se om ett spel är något för dem bjuder vi här idag på ett tips. Pirata gratis istället! Och lagligt! Ubisoft har nämligen släppt ett högst generöst kostnadsfritt demo som ger dig tillgång till hela spelet i 8 timmar. Vilket lär vara mer än tillräckligt för att du ska kunna avgöra om det är något för dig. Ifall du sedan bestämmer dig att köpa spelet får du också behålla alla framsteg du gjort sedan tidigare. 
 
Du kan hitta testversionen genom att scrolla ner vid “Skull and Bones” spelsida på digitala spelbutiker som PS Store, Epic och Uplay.
 
| 19 februari 2024 20:00 |