Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 maj 2021 | 22:20

Oscarsvinnaren Adrien Brody är klar för nya "Succession"-säsongen

Den andra säsongen lade ribban nästan omöjligt högt, men det verkar som att HBO planerar att bjuda oss på en ännu bättre fortsättning.
Tidigare under veckan rapporterade vi om att Alexander Skarsgård var klar för rollen som företagsledaren Lukas Matsson i den tredje säsongen av "Succession". Nu avslöjar TVLine att HBO även har knutit Oscarsvinnaren Adrien Brody ("Pianisten") till den kommande säsongen av den hyllade tv-serien.
 
Brody kommer att spela den nya karaktären Josh Aaronson, en miljardär, aktivist och investerare som kommer att spela en stor roll i kampen mellan Kendall och Logan, om ägerskapet av Waystar. De två första säsongerna av "Succession" har båda tagits emot väldigt väl av kritiker, där den andra säsongen gick hela vägen och charmade både Golden Globe-juryn och tv-akademin bakom Emmygalan till välförtjänta vinster i kategorierna för bästa dramaserie.
 
Adrien Brody.
 
Utöver Brody och Skarsgård så kommer även skådespelarna Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck och Rob Yang alla att återvända i den tredje säsongen.
 
Den tredje säsongen håller fortfarande på att spelas in i New York, men förväntas bli klar för premiär någon gång innan årets slut.
 

Läs också: HBO släpper första bilderna ur ”House of the Dragon”

 
Ser du fram emot fortsättningen av "Succession"? Kommentera gärna nedan!
| 5 maj 2021 22:20 |