Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 maj 2021 | 23:35

Alexander Skarsgård ansluter till HBO:s superhyllade "Succession"

Tv-serien som kröntes till årets bästa dramaserie på både Emmygalan och Golden Globe-galan ifjol, får förstärkning av Alexander Skarsgård i tredje säsongen.
Variety rapporterar att Alexander Skarsgård kommer att spela den nya karaktären Lukas Matsson i den tredje säsongen av "Succession" hos HBO. Skarsgård har tidigare vunnit både en Emmy och en Golden Globe för sin roll i HBO-serien "Big Little Lies" och har innan dess även varit en del av både "True Blood" och "Generation Kill" hos samma distributör. 
 
Det är lite oklart exakt hur stor roll Lukas Matsson kommer att få i den nya säsongen, men karaktären beskrivs som en framgångsrik, tuff teknikskapare och VD. Det känns däremot som att HBO borde ha stenkoll på exakt vad Skarsgård kan leverera, så förhoppningsvis kommer han att bli en av nyckelspelarna i den tredje säsongens maktspel mellan Kendall (Jeremy Strong) och Logan (Brian Cox).
 
Den andra säsongen blev en av förra årets stora vinnare på både Golden Globe-galan och Emmygalan.
 
Inspelningarna av den tredje säsongen av "Succession" blev försenade på grund av pandemin men pågår just nu för fullt i New York. Utöver Skarsgård så kommer även skådespelarna Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck och Rob Yang alla att återvända i den tredje säsongen.
 
Det är fortfarande oklart exakt när HBO planerar att släppa premiären av fortsättningen, men man har tidigare under året i alla fall bekräftat att det kommer att ske någon gång under 2021.
 

Läs också: 5 anledningar att lägga till "Succession" i din att-se-lista

 
Ser du också fram emot den tredje säsongen av "Succession"? Tror du att Skarsgård blir ett bra tillägg? Kommentera gärna nedan!
| 3 maj 2021 23:35 |